Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Deurautomaat

HET GEMAK VAN AUTOMATISCHE DEUREN

Met een deurautomaat is het mogelijk uw deur(en) volledig automatisch, op afstand en/of deels handmatig, openen en sluiten. Hiermee verhoogt u de veiligheid, het geeft een betere toegankelijkheid en brengt veel gemak met zich mee.

Het is zeer geschikt voor seniorenwoningen en minder validen woningen, verzorging- en verpleeghuizen, appartementencomplexen, VVE, winkels en kantoren.

Het plaatsen van een deurautomaat geeft u eenvoudig toegang en comfort. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch voor u opent en weer zal sluiten. Dit kan wenselijk zijn als de deur(en) groot en zwaar is of wanneer het dagelijkse gebruik van de deur(en) veel en de deur(en) vaak open en dicht gaan. Met een deurautomaat weet u zeker dat de deur niet onnodig open blijft staan, wat energiekosten bespaart. En dat de deur ook weer dicht gaat, wat de veiligheid verhoogd en in combinatie met toegangscontrole u het beheer blijft behouden van wie u pand betreedt.

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van deurautomaten en kunnen u hier het juiste advies over geven, passend bij uw persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur
0342-723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl