Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Smart Home

Met diverse Smart Home producten kunt u veel meer comfort in uw woning creëren. Denk bijvoorbeeld aan een lichtplan, gordijnen die automatisch openen en sluiten, zonwering die u niet meer handmatig hoeft uit te draaien en ga zo verder. Niet alleen biedt het extra wooncomfort, maar ook kan het uw beveiligingssysteem versterken. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen, dat wanneer het alarm afgaat, alle verlichting in en rondom uw woning gaan branden.

Voordelen van Smart Home van RF Beveiligingstechniek

  • Meer comfort in huis
  • Een veiligere woning
  • Energiebesparend
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Verschillende prijsklassen

Een huis van de toekomst, zo wordt een smart home ook wel genoemd. Het klinkt als iets dat nog jaren van ons is verwijderd. Niets is minder waar, smart home is al realiteit. Nu al zijn er talloze mogelijkheden en dat zal zich in de toekomst alleen nog maar verder gaan ontwikkelen.

Voor vrijblijvend advies over Smart Home kunt u contact met ons opnemen.

RF Beveiligingstechniek biedt zijn diensten en producten door heel Nederland aan.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur Overmans

0342 - 723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)

Autobedrijf M. van Hunnik

’Het aanpassen en onderhouden van het alarmsysteem is bij Ronald in goede handen. Snel, professioneel en goed geregeld. Ook laatst bij een storing staat RF Beveiligingstechniek gelijk voor ons klaar en maakt het dezelfde dag nog in orde, zodat we met een gerust hart onze eigendommen konden achterlaten.'

Dhr. Laurens

'Ik heb mijn alarm installatie laten installeren door RF Beveiligingstechniek. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Komen hun afspraken na en op de afgesproken tijden. Zeer tevreden klant.'

Mevr. Versluis

'Ze maken een zeer betrouwbare indruk en luisteren goed naar mijn wensen. Zodoende heb ik perfecte beveiligingsapparatuur in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aangeschaft. Zij zijn zeer aan te bevelen. En dat de werkzaamheden in een aangename en vriendelijke sfeer plaats vinden, maken het positieve plaatje voor mij compleet.'

Dhr. Noordijk

Deskundig advies, Deskundige montage, Snelle en duidelijke reactie op vragen. Kortom; zeer tevreden en zeer aan te bevelen!

Dhr. van Dijk

RF Beveiligingstechniek is een jong dynamisch bedrijf, met aan de leiding een echtpaar, dat zeer service gericht is en goede kwaliteit levert. De heer Ronald Kuijntjes werkt bij het installeren zeer ordelijk, rustig en netjes. Hij zorgt voor goede oplossingen van apparatuur zowel binnen- als buitenshuis, die tevens goed op elkaar zijn afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding van de apparatuur is goed te noemen. Er wordt in een eerste gesprek goed doorgevraagd wat wij willen, bekeken of dit mogelijk is en hoe het dan geïmplementeerd kan worden. Daarnaast wordt er in overleg een systeem en merk uitgekozen die aan ons eisen voldoet. We kregen spoedig daarna al de offerte. Er werd een dag voor de installatie uit gekozen en in onze aanwezigheid werd de alarminstallatie geïnstalleerd. Het verbaasde mij dat er veel meer bij komt kijken dan alleen het bevestigen van de installatie aan muren en ramen. Het gaat juist, gezien de vele mogelijkheden van de alarminstallatie, om het instellen en het uitproberen of datgene werkt wat wij graag willen en hoe er van deze installatie optimaal gebruik gemaakt kan worden. Verder is het ook interessant de beelden te bekijken die om en in het huis gemaakt worden, in HD beeldkwaliteit. De uitleg van de heer Ronald Kuijntjes over de werking van deze installatie is subliem. Hier wordt ook de tijd voor uitgetrokken, ook voor die mensen die zoals ondergetekende weinig kennis hebben van alle moderne elektronica. Het stellen van vragen was geen probleem, overal kregen wij een gepast antwoord op, ook na de installatie 24/7! Is dit bedrijf een aanrader? Dit is volmondig met ja te antwoorden, plezierig in omgang, niet opdringerig en met een luisterend oor. Heel veel werkplezier in jullie bedrijf toegewenst.

Fam. Van Dronkelaar

Vakkundig onze beveiligingscamera’s aangebracht. Zeer vriendelijk en beleefde installateur. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak heeft een grote impact op uw…

Bekijk dienst
Alarmsystemen

RF Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in het aanleggen van…

Bekijk dienst
Camerabeveiliging

Camerabeveiliging wordt steeds vaker toegepast om inbraak en…

Bekijk dienst
Smart Home

Met diverse Smart Home producten kunt u veel…

Bekijk dienst

Systemen waar wij mee werken

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.