Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Inbraakbeveiliging

Een inbraak heeft een grote impact op uw bedrijfsvoering. Behalve schade aan eigendommen, gaat een inbraak vaak gepaard met het verlies van goederen en belangrijke informatie. Dit kan vervolgens leiden tot oponthoud van de dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor de schade nog verder oploopt. Daarom is het belangrijk u hiertegen te beschermen. RF Beveiligingstechniek biedt hier een grote hoeveelheid oplossingen voor.

De voordelen van inbraak beveiliging door RF Beveiligingstechniek:

 • Vertraagt de inbraak en beperkt schade
 • Beperkt de toegangsmogelijkheden tot uw pand
 • We maken gebruik van hoogwaardige materialen met keurmerk
 • Voor elk pand een oplossing op maat
 • U voldoet aan de eisen van uw verzekering

Naast het installeren van camera- en alarmsystemen, zijn ook bouwkundige beveiligingsmaatregelen erg belangrijk. Bouwkundige beveiliging is de complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen in uw pand, zoals buitendeuren, ramen, lichtkoepels en wand- of gevelconstructies. Deze bouwkundige beveiliging is een belangrijk onderdeel van de totaalbeveiliging van uw pand; met een goede bouwkundige beveiliging houdt u inbrekers buiten.

Voor vrijblijvend advies over inbraak beveiliging kunt u contact met ons opnemen.

RF Beveiligingstechniek biedt zijn diensten en producten door heel Nederland aan.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur Overmans

0342 - 723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl

Offerte aanvragen
Naam(Vereist)

Autobedrijf M. van Hunnik

’Het aanpassen en onderhouden van het alarmsysteem is bij Ronald in goede handen. Snel, professioneel en goed geregeld. Ook laatst bij een storing staat RF Beveiligingstechniek gelijk voor ons klaar en maakt het dezelfde dag nog in orde, zodat we met een gerust hart onze eigendommen konden achterlaten.'

Dhr. Laurens

'Ik heb mijn alarm installatie laten installeren door RF Beveiligingstechniek. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Komen hun afspraken na en op de afgesproken tijden. Zeer tevreden klant.'

Mevr. Versluis

'Ze maken een zeer betrouwbare indruk en luisteren goed naar mijn wensen. Zodoende heb ik perfecte beveiligingsapparatuur in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aangeschaft. Zij zijn zeer aan te bevelen. En dat de werkzaamheden in een aangename en vriendelijke sfeer plaats vinden, maken het positieve plaatje voor mij compleet.'

Dhr. Noordijk

Deskundig advies, Deskundige montage, Snelle en duidelijke reactie op vragen. Kortom; zeer tevreden en zeer aan te bevelen!

Dhr. van Dijk

RF Beveiligingstechniek is een jong dynamisch bedrijf, met aan de leiding een echtpaar, dat zeer service gericht is en goede kwaliteit levert. De heer Ronald Kuijntjes werkt bij het installeren zeer ordelijk, rustig en netjes. Hij zorgt voor goede oplossingen van apparatuur zowel binnen- als buitenshuis, die tevens goed op elkaar zijn afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding van de apparatuur is goed te noemen. Er wordt in een eerste gesprek goed doorgevraagd wat wij willen, bekeken of dit mogelijk is en hoe het dan geïmplementeerd kan worden. Daarnaast wordt er in overleg een systeem en merk uitgekozen die aan ons eisen voldoet. We kregen spoedig daarna al de offerte. Er werd een dag voor de installatie uit gekozen en in onze aanwezigheid werd de alarminstallatie geïnstalleerd. Het verbaasde mij dat er veel meer bij komt kijken dan alleen het bevestigen van de installatie aan muren en ramen. Het gaat juist, gezien de vele mogelijkheden van de alarminstallatie, om het instellen en het uitproberen of datgene werkt wat wij graag willen en hoe er van deze installatie optimaal gebruik gemaakt kan worden. Verder is het ook interessant de beelden te bekijken die om en in het huis gemaakt worden, in HD beeldkwaliteit. De uitleg van de heer Ronald Kuijntjes over de werking van deze installatie is subliem. Hier wordt ook de tijd voor uitgetrokken, ook voor die mensen die zoals ondergetekende weinig kennis hebben van alle moderne elektronica. Het stellen van vragen was geen probleem, overal kregen wij een gepast antwoord op, ook na de installatie 24/7! Is dit bedrijf een aanrader? Dit is volmondig met ja te antwoorden, plezierig in omgang, niet opdringerig en met een luisterend oor. Heel veel werkplezier in jullie bedrijf toegewenst.

Fam. Van Dronkelaar

Vakkundig onze beveiligingscamera’s aangebracht. Zeer vriendelijk en beleefde installateur. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Anti-kerntrek en Raambeveiliging

U kunt het inbrekers moeilijk maken door sloten en beslag te plaatsen die bestand zijn tegen kerntrekken.

Bekijk dienst
Cilinders

SKG cilinders hebben SKG 2 sterren en zijn ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilige Woning.

Bekijk dienst
Kluizen

De waarde van de eigendommen en benodigde bescherming bepalen welke kluis geschikt is voor uw wensen. We spreken dan over waardeberging.

Bekijk dienst
Meerpuntssluitingen en sloten

Met een meerpuntssluiting kies je voor een zeer gebruiksvriendelijk slot. Met slechts één simpele handeling draai je jouw buitendeur op drie punten tegelijkertijd op slot.

Bekijk dienst

Onze werkwijze

 • Onze beveiligingsadviseur komt bij u langs
 • Wensen en adviezen doornemen
 • Beveiligingsplan opstellen
 • Scherpe offerte
 • Installateurs gaan voor u aan de slag
 • Onderhoud & ondersteuning op uw systeem
Kennis maken met onze expert?

Onze partners

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.