Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Anti-kerntrek en Raambeveiliging

U kunt het inbrekers moeilijk maken door sloten en beslag te plaatsen die bestand zijn tegen kerntrekken. Wij raden u deurbeslag aan met een SKG 3 sterren keurmerk. Dit beslag heeft een kerntrekbeveiliging. Dit houdt in dat de kern is omsloten door het deurbeslag, maar er is nog wel voldoende ruimte voor de sleutel. Mocht een inbreker toch proberen de cilinder eruit te trekken, dan zal de schroef afbreken.

Met dit SKG goedgekeurde deurbeslag voorkomt u cilindertrekken, maar inbrekers hebben meer manieren om binnen te komen. Niet alleen deuren maar ook ramen zijn inbraakgevoelig. Hiervoor hebben we vele oplossingen die passen bij uw wensen en voldoen aan de hoog gestelde eisen. We kunnen ook een certificaat van oplevering afgeven, zodat u weet dat u goed beveiligd bent. Wij adviseren u graag over aanvullende mechanische en/of elektronische maatregelen om uw woning te beveiligen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van anti-kerntrek en raambeveiliging? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur Overmans

0342 - 723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl

Offerte aanvragen

Autobedrijf M. van Hunnik

’Het aanpassen en onderhouden van het alarmsysteem is bij Ronald in goede handen. Snel, professioneel en goed geregeld. Ook laatst bij een storing staat RF Beveiligingstechniek gelijk voor ons klaar en maakt het dezelfde dag nog in orde, zodat we met een gerust hart onze eigendommen konden achterlaten.'

Dhr. Laurens

'Ik heb mijn alarm installatie laten installeren door RF Beveiligingstechniek. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Komen hun afspraken na en op de afgesproken tijden. Zeer tevreden klant.'

Mevr. Versluis

'Ze maken een zeer betrouwbare indruk en luisteren goed naar mijn wensen. Zodoende heb ik perfecte beveiligingsapparatuur in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aangeschaft. Zij zijn zeer aan te bevelen. En dat de werkzaamheden in een aangename en vriendelijke sfeer plaats vinden, maken het positieve plaatje voor mij compleet.'

Dhr. Noordijk

Deskundig advies, Deskundige montage, Snelle en duidelijke reactie op vragen. Kortom; zeer tevreden en zeer aan te bevelen!

Dhr. van Dijk

RF Beveiligingstechniek is een jong dynamisch bedrijf, met aan de leiding een echtpaar, dat zeer service gericht is en goede kwaliteit levert. De heer Ronald Kuijntjes werkt bij het installeren zeer ordelijk, rustig en netjes. Hij zorgt voor goede oplossingen van apparatuur zowel binnen- als buitenshuis, die tevens goed op elkaar zijn afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding van de apparatuur is goed te noemen. Er wordt in een eerste gesprek goed doorgevraagd wat wij willen, bekeken of dit mogelijk is en hoe het dan geïmplementeerd kan worden. Daarnaast wordt er in overleg een systeem en merk uitgekozen die aan ons eisen voldoet. We kregen spoedig daarna al de offerte. Er werd een dag voor de installatie uit gekozen en in onze aanwezigheid werd de alarminstallatie geïnstalleerd. Het verbaasde mij dat er veel meer bij komt kijken dan alleen het bevestigen van de installatie aan muren en ramen. Het gaat juist, gezien de vele mogelijkheden van de alarminstallatie, om het instellen en het uitproberen of datgene werkt wat wij graag willen en hoe er van deze installatie optimaal gebruik gemaakt kan worden. Verder is het ook interessant de beelden te bekijken die om en in het huis gemaakt worden, in HD beeldkwaliteit. De uitleg van de heer Ronald Kuijntjes over de werking van deze installatie is subliem. Hier wordt ook de tijd voor uitgetrokken, ook voor die mensen die zoals ondergetekende weinig kennis hebben van alle moderne elektronica. Het stellen van vragen was geen probleem, overal kregen wij een gepast antwoord op, ook na de installatie 24/7! Is dit bedrijf een aanrader? Dit is volmondig met ja te antwoorden, plezierig in omgang, niet opdringerig en met een luisterend oor. Heel veel werkplezier in jullie bedrijf toegewenst.

Fam. Van Dronkelaar

Vakkundig onze beveiligingscamera’s aangebracht. Zeer vriendelijk en beleefde installateur. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Meerpuntssluitingen en sloten

Een meerpuntssluiting is een slot dat de deur…

Bekijk dienst
Cilinders

Een cilinder is het deel van het slot…

Bekijk dienst
Anti-kerntrek en Raambeveiliging

U kunt het inbrekers moeilijk maken door sloten…

Bekijk dienst
Kluizen

Een kluis kan u bescherming bieden voor diverse…

Bekijk dienst

Onze partners

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.