Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Kluizen

Een kluis kan u bescherming bieden voor diverse eigendommen die u bezit, denk hierbij aan: contant geld, documenten, een laptop, back-ups of reserve sleutels. U wilt niet dat dit ontvreemd wordt.

De waarde van de eigendommen en benodigde bescherming bepalen welke kluis geschikt is voor uw wensen. We spreken dan over waardeberging.

De waardeberging, ook wel verzekerde waarde genoemd, is een maatstaf om de inbraakwerendheid van verschillende kluizen te kunnen onderscheiden. Hoe hoger de waardeberging, hoe hoger de weerstand tegen openbreken, en dus, hoe beter de inbraakwerende kluis.

Van enkele documenten en een paspoort tot complete archieven of dure apparatuur. Bedenk van te voren goed hoeveel ruimte nodig is om alles in de kluis te passen. Houdt daarbij ook rekening met de mogelijkheid dat er in de toekomst wellicht nog behoefte is aan wat extra ruimte.

Een kluis kan inbraakwerend, brandwerend of beide zijn. Een brandwerende kluis is niet per definitie goed inbraakwerend. De constructie van een brandwerende kluis is er in eerste instantie op gericht om de binnentemperatuur van de kluis onder het kritieke punt te houden voor een bepaalde tijd.

Een inbraakwerende kluis biedt, zoals de naam al zegt, bescherming tegen inbraak. Deze kluizen zijn er niet op gericht bescherming te bieden tegen vuur of warmte.

Ook zijn er kluizen die inbraakwerend én brandwerend zijn. Deze kuizen hebben een speciale constructie, waardoor ze zowel inbraakwerend zijn als bescherming bieden tegen vuur of warmte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van kluizen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

 

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur Overmans

0342 - 723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl

Offerte aanvragen

Autobedrijf M. van Hunnik

’Het aanpassen en onderhouden van het alarmsysteem is bij Ronald in goede handen. Snel, professioneel en goed geregeld. Ook laatst bij een storing staat RF Beveiligingstechniek gelijk voor ons klaar en maakt het dezelfde dag nog in orde, zodat we met een gerust hart onze eigendommen konden achterlaten.'

Dhr. Laurens

'Ik heb mijn alarm installatie laten installeren door RF Beveiligingstechniek. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Komen hun afspraken na en op de afgesproken tijden. Zeer tevreden klant.'

Mevr. Versluis

'Ze maken een zeer betrouwbare indruk en luisteren goed naar mijn wensen. Zodoende heb ik perfecte beveiligingsapparatuur in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aangeschaft. Zij zijn zeer aan te bevelen. En dat de werkzaamheden in een aangename en vriendelijke sfeer plaats vinden, maken het positieve plaatje voor mij compleet.'

Dhr. Noordijk

Deskundig advies, Deskundige montage, Snelle en duidelijke reactie op vragen. Kortom; zeer tevreden en zeer aan te bevelen!

Dhr. van Dijk

RF Beveiligingstechniek is een jong dynamisch bedrijf, met aan de leiding een echtpaar, dat zeer service gericht is en goede kwaliteit levert. De heer Ronald Kuijntjes werkt bij het installeren zeer ordelijk, rustig en netjes. Hij zorgt voor goede oplossingen van apparatuur zowel binnen- als buitenshuis, die tevens goed op elkaar zijn afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding van de apparatuur is goed te noemen. Er wordt in een eerste gesprek goed doorgevraagd wat wij willen, bekeken of dit mogelijk is en hoe het dan geïmplementeerd kan worden. Daarnaast wordt er in overleg een systeem en merk uitgekozen die aan ons eisen voldoet. We kregen spoedig daarna al de offerte. Er werd een dag voor de installatie uit gekozen en in onze aanwezigheid werd de alarminstallatie geïnstalleerd. Het verbaasde mij dat er veel meer bij komt kijken dan alleen het bevestigen van de installatie aan muren en ramen. Het gaat juist, gezien de vele mogelijkheden van de alarminstallatie, om het instellen en het uitproberen of datgene werkt wat wij graag willen en hoe er van deze installatie optimaal gebruik gemaakt kan worden. Verder is het ook interessant de beelden te bekijken die om en in het huis gemaakt worden, in HD beeldkwaliteit. De uitleg van de heer Ronald Kuijntjes over de werking van deze installatie is subliem. Hier wordt ook de tijd voor uitgetrokken, ook voor die mensen die zoals ondergetekende weinig kennis hebben van alle moderne elektronica. Het stellen van vragen was geen probleem, overal kregen wij een gepast antwoord op, ook na de installatie 24/7! Is dit bedrijf een aanrader? Dit is volmondig met ja te antwoorden, plezierig in omgang, niet opdringerig en met een luisterend oor. Heel veel werkplezier in jullie bedrijf toegewenst.

Fam. Van Dronkelaar

Vakkundig onze beveiligingscamera’s aangebracht. Zeer vriendelijk en beleefde installateur. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Meerpuntssluitingen en sloten

Een meerpuntssluiting is een slot dat de deur…

Bekijk dienst
Cilinders

Een cilinder is het deel van het slot…

Bekijk dienst
Anti-kerntrek en Raambeveiliging

U kunt het inbrekers moeilijk maken door sloten…

Bekijk dienst
Kluizen

Een kluis kan u bescherming bieden voor diverse…

Bekijk dienst

Onze partners

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.