Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Is uw alarmsysteem nog wel up-to-date?

Als u al een tijd in het bezit bent van een alarmsysteem is de kans groot dat deze nu verouderd is.

Waarschijnlijk heeft u altijd netjes onderhoud laten uitvoeren en het systeem op de goede manier gebruikt, waardoor uw systeem jaren mee kan. Echter, de nieuwe technieken van tegenwoordig hebben er wel voor gezorgd dat uw systeem wellicht is verouderd en niet de optimale inbraakbeveiliging meer heeft. Ook kan het zijn dat onderdelen niet meer leverbaar zijn en wanneer er dan een defect of storing optreedt, is de kans groot dat u zonder een werkend alarmsysteem komt te zitten. Dit zorgt voor problemen wanneer u bijvoorbeeld net op het punt staat om op vakantie te gaan of het bedrijfspand af wil sluiten waar u graag zicht op houdt.

Om goed te kunnen vertrouwen op uw alarmsysteem en de veiligheid te waarborgen is ons advies om na te denken of het verstandig is om uw alarmsysteem te vervangen. De bestaande bekabeling kunnen we in de meeste gevallen weer gebruiken en vaak kunnen ook de bestaande componenten zoals de flitser, sirene, deurcontacten en bewegingsmelders worden aangesloten op uw nieuwe alarmsysteem.

Wat zijn de voordelen van het vernieuwen van uw alarmsysteem?

• Met de nieuwste technieken bent u weer voorbereid op de toekomst
• Doormelden via internet is standaard, u heeft geen analoge/ISDN lijn meer nodig
• Via een app op uw telefoon kunt u het alarmsysteem bedienen en de geschiedenis terug zien
• Wij kunnen op afstand veel service verlenen en wijzigingen doorvoeren
• Bediening van uw alarmsysteem is mogelijk door bediendeel, tag, keyfob of een app op uw telefoon of tablet
• Het systeem is modulair bedraad, draadloos of een combinatie. Uitbreiden met extra sensors of bijvoorbeeld rookmelders is heel snel te realiseren
• Bij een eventueel defect hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van onderdelen
• U heeft alles weer eens goed bekeken. Ook of de kosten die hierbij horen niet torenhoog zijn, denk bijvoorbeeld aan de meldkamer kosten, onderhoudscontract etc.
• Uw pand of woning is weer voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken

Wat gaan we vervangen?

De centrale wordt vernieuwd, dit is het hart van uw alarmsysteem, uitbreidingsmodules, voedingsmodules, de noodstroomvoorziening en de bedieningspanelen. Zoals we al eerder aangaven kunnen wij in de meeste gevallen gebruik maken van de huidige bekabeling en kunnen we, als deze voldoen aan de eisen, de flitser, sirenes en deurcontacten opnieuw aansluiten. Hierdoor zullen de kosten aanzienlijk minder zijn. Door gebruik te maken van een modulair systeem is het uitbreiden van uw systeem te realiseren zonder dat er hak- of breek werkzaamheden te hoeven plaatsvinden.

Wat kost het om uw alarmsysteem te vervangen?

De kosten voor het vernieuwen van uw alarmsysteem zijn afhankelijk van de grootte van uw alarmsysteem en wat er nodig is voor het opbouwen van uw technisch dossier. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om te kijken wat het beste bij uw woning/bedrijfspand en wensen past en kunnen u dan een passende offerte toesturen.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur
0342-723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl