Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Waarom kiezen voor een meerpuntsluiting?

Een meerpuntsluiting schrikt inbrekers af, en dat is te begrijpen. Waarom? Omdat het veel langer duurt om de deur te forceren en er is extra risico op lawaai. Licht en geluid zijn de twee belangrijkste factoren die inbrekers afschrikken. Inbrekers willen zo snel mogelijk binnen komen en dat wordt met een meerpuntsluiting veel moeilijker.

Kan een meerpuntsluiting gemonteerd worden in een bestaande deur? Ja, dat kan. Maar het is wel een complexe klus. Het oude cilinderslot wordt verwijderd en de uitsparingen voor de nieuwe meerpuntsluitingen worden netjes uitgefreesd. Het uitfrezen van die uitsparingen vergt heel wat kennis en ervaring. RF Beveiligingstechniek heeft deze kennis, ervaring en het juiste gereedschap om dit zo netjes mogelijk te doen.

Los van een meerpuntsluiting zijn er nog andere, extra opties om je deuren veiliger te maken. RF Beveiligingstechniek adviseert om een meerpuntsluiting te combineren met een veiligheidsbeslag, anders heeft de meerpuntsluiting niet het gewenste resultaat. Het veiligheidsbeslag zorgt ervoor dat inbrekers jouw cilinder niet kunnen kerntrekken.

Kerntrekken is een inbraaktechniek die de afgelopen jaren vaak toegepast wordt. Hierbij wordt de cilinder eerst doorboord en vervolgens wordt, met een speciale kerntrekker of een klauwhamer, de kern uit de cilinder getrokken. Een andere mogelijkheid is dat de cilinder wordt afgebroken. Het slot is hierna in beide gevallen eenvoudig te openen.

Naast een meerpuntsluiting en veiligheidsbeslag zijn er nog andere mogelijkheden om jouw woning of bedrijfspand extra te beveiligen.

RF Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in Bouwkundige beveiliging, Alarmsystemen, Camerasystemen, Toegangscontrole en Smart Home.

Wilt u graag advies om uw woning optimaal te beveiligen, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur
0342-723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl