Vakkundige installateurs
Gecertificeerde beveiligingsexperts
Te allen tijde een veilig gevoel
Modulaire systemen, eenvoudig uitbreiden

Elektronisch deurbeslag

Ons assortiment elektronische deurbeslagen stelt gebruikers in staat om deuren te ontgrendelen met uw smartphone, een gebruikerskaart, een druppel, tag of code. Hierna kan met een krukbeweging de deur worden geopend. Na enkele seconden sluit het slot automatisch en is de deurkruk weer vergrendeld. Het deurbeslag is eenvoudig te programmeren en heeft geen bekabeling nodig, want het werkt op batterijen.

Elektronisch deurbeslag is uitermate geschikt voor:

  • Coworking kantoren
  • Ziekenhuizen
  • Universiteiten
  • Zorginstellingen
  • Ondernemingen met meerdere locaties

Elektronisch deurbeslag past op bijna alle deuren en is te combineren met veel insteeksloten. Vaak is het mogelijk om een bestaand insteekslot te gebruiken in combinatie met het nieuwe elektronische beslag.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden van elektronisch deurbeslag? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Fleur Overmans

0342 - 723 317
info@rf-beveiligingstechniek.nl

Offerte aanvragen

Autobedrijf M. van Hunnik

’Het aanpassen en onderhouden van het alarmsysteem is bij Ronald in goede handen. Snel, professioneel en goed geregeld. Ook laatst bij een storing staat RF Beveiligingstechniek gelijk voor ons klaar en maakt het dezelfde dag nog in orde, zodat we met een gerust hart onze eigendommen konden achterlaten.'

Dhr. Laurens

'Ik heb mijn alarm installatie laten installeren door RF Beveiligingstechniek. Zeer vriendelijk en professioneel advies. Komen hun afspraken na en op de afgesproken tijden. Zeer tevreden klant.'

Mevr. Versluis

'Ze maken een zeer betrouwbare indruk en luisteren goed naar mijn wensen. Zodoende heb ik perfecte beveiligingsapparatuur in een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aangeschaft. Zij zijn zeer aan te bevelen. En dat de werkzaamheden in een aangename en vriendelijke sfeer plaats vinden, maken het positieve plaatje voor mij compleet.'

Dhr. Noordijk

Deskundig advies, Deskundige montage, Snelle en duidelijke reactie op vragen. Kortom; zeer tevreden en zeer aan te bevelen!

Dhr. van Dijk

RF Beveiligingstechniek is een jong dynamisch bedrijf, met aan de leiding een echtpaar, dat zeer service gericht is en goede kwaliteit levert. De heer Ronald Kuijntjes werkt bij het installeren zeer ordelijk, rustig en netjes. Hij zorgt voor goede oplossingen van apparatuur zowel binnen- als buitenshuis, die tevens goed op elkaar zijn afgestemd. De prijs-kwaliteit verhouding van de apparatuur is goed te noemen. Er wordt in een eerste gesprek goed doorgevraagd wat wij willen, bekeken of dit mogelijk is en hoe het dan geïmplementeerd kan worden. Daarnaast wordt er in overleg een systeem en merk uitgekozen die aan ons eisen voldoet. We kregen spoedig daarna al de offerte. Er werd een dag voor de installatie uit gekozen en in onze aanwezigheid werd de alarminstallatie geïnstalleerd. Het verbaasde mij dat er veel meer bij komt kijken dan alleen het bevestigen van de installatie aan muren en ramen. Het gaat juist, gezien de vele mogelijkheden van de alarminstallatie, om het instellen en het uitproberen of datgene werkt wat wij graag willen en hoe er van deze installatie optimaal gebruik gemaakt kan worden. Verder is het ook interessant de beelden te bekijken die om en in het huis gemaakt worden, in HD beeldkwaliteit. De uitleg van de heer Ronald Kuijntjes over de werking van deze installatie is subliem. Hier wordt ook de tijd voor uitgetrokken, ook voor die mensen die zoals ondergetekende weinig kennis hebben van alle moderne elektronica. Het stellen van vragen was geen probleem, overal kregen wij een gepast antwoord op, ook na de installatie 24/7! Is dit bedrijf een aanrader? Dit is volmondig met ja te antwoorden, plezierig in omgang, niet opdringerig en met een luisterend oor. Heel veel werkplezier in jullie bedrijf toegewenst.

Fam. Van Dronkelaar

Vakkundig onze beveiligingscamera’s aangebracht. Zeer vriendelijk en beleefde installateur. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Deurautomaten

Met een deurautomaat kunt u uw deur(en) volautomatisch,…

Bekijk dienst
Elektronisch deurbeslag

Ons assortiment elektronische deurbeslagen stelt gebruikers in staat…

Bekijk dienst
Elektronische cilinders

Elektrische cilindersloten zijn veilig, modern en makkelijk in…

Bekijk dienst
Elektronische meerpuntssluiting

Een elektrische meerpuntssluiting, ook wel driepuntssluiting genoemd, werkt…

Bekijk dienst

Onze partners

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.